ЗАВИСНО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУТИВНО ПРЕДУЗЕЋЕ
"ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА"
A.Д. БИЈЕЉИНА
Електронска размјена података БиХ
ЕDIEE
Важно обавјештење за купце електричне енергије
×
Важно обавјештење за купце електричне енергије
КЛИКНИTE ОВДЈЕ!

Радници „Електро-Бијељине“ веома често показују своју хуманост, а она се највише огледа кроз многобројне акције хуманитарног карактера, када се несебично помаже одређеним категоријама становништва. Међу најхуманије раднике спадају добровољни даваоци крви и Актив ДДК „Електро-Бијељина“ дјелује у саставу Друштва добровољних давалаца крви „Рудар“ из Угљевика.

Актив годишње организује двије акције давања крви и учествује у још десетак акција других удружења у Републици Српској и Србији. Једна од таквих је организована у четвртак 18. маја у Теренској јединици Бијељина и том приликом се одазвало чак 70 учесника, од којих је крв дало 58.

- “Веома сам поносан на своје колеге и спремност да увијек помогнемо у спасавању људи којима је крв потребна и радује ме чињеница да увијек имамо нових чланова и давалаца, а поједини су данас крв даровали по 40 и 50 пута. Наше мало одрицање многима значи пуно и у своје и име колега изражавам спремност и дајем обећање да ћемо и даље бити на висини задатка и солидарисати се у свакој прилици са људима којима је помоћ неопходна, каже Игор Легиновић, предсједник Актива ДДК „Електро-Бијељине“.

Међу хуманим људима је и Зоран Гајић, који је у четвртак имао јубиларно даривање драгоцене течности.

- “Педесети пут дарујем крв и веома сам поносан и захвалан свима што је ова акција добро организована и успјешна, а посебно због сазнања да је данас било пет нових давала који су по први пут дали крв, јер то показује да ће и даље бити хуманих људи, истиче Гајић.

Актив добровољних давалаца има велику подршку руководства „Електро-Бијељине“ и Синдикалне организације.

- “Ова акција је најбољи примјер хуманости и солидарности наших радника и руководство „Електро-Бијељине“ ће и даље на сваки начин помагати овакве и сличне акције које за циљ имају помоћ људима који су здравствено угрожени и којима наш мали гест хуманости значи много. Зато сам захвалан свим колегама који су данас дали крв и који су тиме показали своју солидарност, која ће и даље бити на високом нивоу, рекао је Марко Михајловић, директор ЗЕДП „Електро-Бијељина“.

Актив добровољних давалаца крви је интегративни дио Синдикалне организације у којој има снажну подршку.

- „Обавеза синдиката је да мисли о својим радницима и ово је један од најбољих примјера да кроз хуманитарни рад помогнемо некоме коме то много значи. Синдикат са своје стране пружа неопходну помоћ и заједно са руководством „Електро-Бијељине“ обезбјеђујемо материјална средства и дајемо логистику за све активности, напомиње Милан Лукић, предсједник Синдикалне организације „Електро-Бијељине“.

У наредном периоду биће још акција даровања крви и нема сумње да ће хумани радници „Електро-Бијељине“ на изузетно високом нивоу положити испит хуманости.

Најчешћа питања и недоумице наших крајњих купаца.
2
БРОЈ ГРАДОВА
11
БРОЈ ОПШТИНА
1688
БРОЈ ТРАФО СТАНИЦА
114193
БРОЈ MJ. MJESTA
  1. TЈ БИЈЕЉИНА
  2. ТЈ УГЉЕВИК
  3. ТЈ ЗВОРНИК
  4. ТЈ БРАТУНАЦ
  5. ТЈ ВЛАСЕНИЦА

Teренска јединица Бијељина покрива територију града Бијељина и општина Пелагићево и Доњи Жабари.

ТЈ Бијељина, преко својe 563 трафо станице и далековода укупне дужине од око 720 km, НН мреже и прикључака дужине око 2.790 km, електричном енергијом снабдијева 52.106 мјерних мјеста.

Теренска јединица Угљевик покрива територију општина Угљевик и Лопаре као и мањи дио територије градa Бијељина.

ТЈ Угљевик, преко својих 239 трафо станица и далековода укупне дужине од око 340 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.130 km, електричном енергијом снабдијева 14.269 мјерних мјеста.

Теренска јединица Зворник покрива територије града Зворник и општине Осмаци.

ТЈ Зворник, преко своје 303 трафо станице и далековода укупне дужине од око 320 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.450 km, електричном енергијом снабдијева 23.004 мјерна мјеста.

Теренска јединица Братунац покрива територију општина Братунац и Сребреница.

ТЈ Братунац, преко својих 307 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 870 km, електричном енергијом снабдијева 11.814 мјерних мјеста.

Теренска јединица Власеница покрива територију општина Власеница, Милићи, Хан Пијесак и Шековићи.

ТЈ Власеница, преко својих 276 трафо станица и далековода укупне дужине од око 470 km, НН мреже и прикључака дужине око 1.080 km, електричном енергијом снабдијева 13.000 мјерних мјеста.

ЗЕДП "ЕЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА" А.Д.

Поуздан снабдјевач електричном енергијом свих категорија купаца.

СЕРТИФИКАТИ